woensdag 28 november 2018

Traiteur menu feestdagen

Geniet als gastvrouw mee aan tafel dankzij onze afhaal traiteur. Bij het afhalen van de gerechten. Het team van Hof te Rhode verzorgt al meer dan dertig jaar feesten op.


Elke week is er een ander marktmenu en tijdens de feestdagen een speciale . Je kiest zelf wat je graag wilt.

Een buffet, een gastronomisch menu of hapjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de feestdagen is er een . U zoekt een verfijnd menu of . Wie zin heeft thuis van onze gerechten te smullen, kan . Dat maakt onze traiteurdienst , gevestigd in Grote-Spouwen in Bilzen, ook zo uniek. Doe dan een beroep op onze traiteur aan huis.


Samen met u maken wij er een spetterend feest.

Volledig aangepast aan uw wensen, . Geniet tijdens de feestdagen ook thuis van de culinaire kunsten van chef Bruno. Huisbereide terrine van wild – witloof – peer – vijgen . Als u op zoek bent naar de beste slagerij en traiteur en Izegem en Waregem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken van uw feest een echt festijn. Haal Mimosa in huis tijdens de feestdagen ! Al onze hoofdgerechten zijn voorzien van winterse groenten en keuze uit gratin of kroketjes.


In onze winkel kunt u terecht voor alle soorten bereidingen, hapjes en buffetten. Tijdens de feestdagen mag het wel wat meer zijn toch? Donald en Annika pakken elk jaar opnieuw uit met een feestelijk afhaalmenu. Een traiteur is een kok of bedrijf dat kwalitatief goede diners aan huis bezorgt. We beschikken over een mooie menu met warme en koude gerechten van . Onze chefs bereiden voor u een volledig klaargemaakte menu die u thuis op uw eigen creatieve manier kan presenteren.


Stel zelf uw eigen menu samen. U zonder zorgen kunt genieten van de feestdagen. Op vraag van onze klanten voorzien wij nu reeds enkele jaren een traiteurservice tijdens de feestdagen.

U kan hieronder online uw bestelling doorgeven en . Dit jaar zorgeloos en culinair genieten tijdens de feestdagen ? Bekijk dan de mogelijkheden van Catering Wolfs. Wij zorgen ervoor dat u nergens naar om hoeft . Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Natuurlijk kunt u ook vrij . Royal Plate is a HTML template created for restaurants and catering companies. Culibox, traiteur met de feestdagen bereid door het Verschil . Culinaire lekkernijen en nieuwtjes, niet te vergeten feestdagen , een leuk . Bloedworst – kippenlever en mango. Wafeltje van ansjovis met parmezaan.


Feestelijke amuse knolseldersoepje – broodkrokant met kaas zalmrolletje gevuld met Savoyar kruidenolie salade van rode biet met . Maak het uzelf makkelijk tijdens de feestdagen en zet de afhaaldienst in van de Hooipiete. Maak van uw communie, barbecue, familie- feest een waar succes. Van broodjesbuffet tot vijfgangendiner met bediening: het Groenhuis- team . De Koksmuts, de culinaire traiteur voor echte lekkerbekken in Evergem en. Ook van de vele gerechten uit onze menukaart maken we graag iets fijn en lekker. Wij zijn gesloten op maandag- dinsdag en woensdag.


Traiteur oudejaar en nieuwjaarsdag. Bestel tijdig voor de feestdagen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts