maandag 27 augustus 2018

Kurkentrekker hefboom

Dit is een kurkentrekker waarvan het handvat als hefboom kan worden gebruikt. De meeste versies bevatten tevens een klein mesje waarmee de capsule . Een kurkentrekker helpt je bij het eenvoudig verwijderen van een kurk. Bij de keus voor een type kurkentrekker kan je kiezen uit een hefboom kurkentrekker of.


Met deze hefboomkurkentrekker van Vacu Vin verwijder je eenvoudig de kurk met weinig inspanning. Zet de kurkentrekker op de fles en druk vervolgens aan de .

Met de hefboom kurkentrekker verwijdert u moeiteloos een kurk, zonder deze te breken. Musthave voor professionals, eenvoudig online besteld! De kurkentrekker heeft een . Hier vindt u alle kurkentrekkers in het assortiment van Provinum, de webwinkel voor al uw.


SdV - Verti-Go Classic- Hefboom kurkentrekker (Rood). Coolblue: alles voor een glimlach. Gusta hefboom kurkentrekker. Maar met deze hefboom kurkentrekker van Vacuvin is het zo voor elkaar. De horizontale kurkentrekker heeft handvatten aan de voorkant die de hals van de fles .

De geschenkdoos bevat ook reserve kurkentrekker. Ora is een zeer functionele hefboom kurkentrekker. Met de geïntegreerde loodsnijder is folie en lood om de hals makkelijk te verwijderen en met slechts twee . Ruime keuze aan kurkentrekkers. WL-300B Premium kurkentrekker met hefboom Nikkel Zwart. Copano hefboomkurkentrekker is een kurkentrekker met hefboomfunctie.


Gemaakt van metaal en verpakt in een giftbox. Verwijder de folie en plaats de kurkentrekker bovenop de fles. Kurkentrekker Hefboom Deze kwaliteits kurkentrekker is handig in gebruik.


De LM-2is een kurkentrekker met hefboom. Verchroomde hefboom kurkentrekker. Een wijnfles ontkurken zonder kracht te zetten? Blokker heeft een ruime keuze in kurkentrekkers en blikopeners. Fackelmann Grand Cru kelner kurkentrekker.


Tefal Ingenio kurkentrekker hefboom. Ora hefboom kurkentrekker P911. KURKENTREKKER HEFBOOM - SET VIN BOUQUET. Zet de hefboom op de rand van de flessenhals, en houd deze vast met een hand. Dankzij de kop is het gemakkelijk om de schroef in de kurk te .

Luxe kurkentrekker van Bar Craft. Deze krachtige kurkentrekker met hefboom mechanisme verwijdert moeiteloos kurken. Met een prachtige matzwarte body en. Een hefboom is een wip waar het draaipunt niet in het midden zit. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama.


De een zweert bij een eenvoudige kurkentrekker zoals obers bij zich hebben, de. En kies liefst voor een model met een hefboom met twee inkepingen: zo haal . Haal dankzij de ronde spiraal de kurk volledig uit de fles en voorkom zo kurkresten in je heerlijke fles wijn! Ze liep voor hem uit naar het keukentje en rommelde in een la tot ze de kurkentrekker vond. Deze website is uitsluitend bestemd voor mensen uit het vak. Alsjeblieft dien een inschrijvingsaanvraag in om toegang te hebben tot onze online besteldienst of . Het kelnersmes is een kurkentrekker met hefboom.


Het ontwerp van dit kelnersmes is al meer dan 1jaar oud en is onveranderd gebleven. Zelfs elektrische kurkentrekkers werken betrouwbaar. Op zoek naar een kurkentrekker ? De fles moet worden geopend: het is tijd om de kurkentrekker ter hand te nemen. Zowel met de gewone trekmodellen als de hefboom en draaimodellen heb ik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts