donderdag 29 maart 2018

Frietkot aan huis

De Vos Lemmens Frituurwagen 3. Wij komen tot bij jou met onze mobiele frituur aan huis. Ieders budget hebben wij een gepaste formule. Mobiele frituur aan huis met het grootste assortiment.


Welkom op de site van frituur De Snackcar, een smakelijke en gezellige frituurwagen!

Ik kom naar u toe, ook aan huis ! Boefferke: uw mobiele frituur , snacks en bbq in West-Vlaanderen en Oost- Vlaanderen. Er is al een menu vanaf € 50. Tal van traiteurmogelijheden.


Bij Feestsnacks zit je goed! Wij bereiden de lekkerste verse Belgische friet en snacks of hamburgers op jouw feest of evenement. Frituur op uw feest komt ter plaatse met een frietmobiel en levert diverse traiteur hapjes en buffetten, barbecue, pastabekers,.

Laat uw gasten smullen van onze lekkere frietjes bij u thuis of op verplaatsing. Reeds meer dan jaar dé Belgische mobiele frituur aan huis of op elke originele feestlocatie. Onze ervaring beleef je, proef je! Service – kwaliteit en hygiëne dragen wij hoog in het vaandel! Deze mobiele frituur uit Voorde – Ninove is de ideale oplossing voor catering voor particulieren en bedrijven: recepties, privé- en . Frituur aan huis , dé oplossing voor uw feest of evenement!


U hebt een bijzondere gebeurtenis te vieren en gaat er een mooi feest rond bouwen? Velen hebben een vaste dag waarop ze naar het frituur gaan. Een frietkraam aan huis zie je meer en meer als er iets te vieren valt. De beste frietjes in echte puntzakken!


Verhuur mobiele frituur - en snackwagens, met personeel, voor uw feest en evenement. Wij gebruiken enkel de beste snacks, meest verse frieten en lekkerste sausjes! De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest.


Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u . Tijdens een feestje is het fijn als er voor uw gasten niet enkel een natje, maar ook een droogje voorzien kan worden via een mobiel frituur.

Frietkoten op doek in het Huis van. In bijna elke stadswijk of dorp vinden inwoners dus wel hún frietkot. Belgen gaat wekelijks naar een frietkot om er frietjes te eten of mee naar huis te nemen.


Reviews Heel lekkere frietjes en vooral super lekker zelfgemaakt. Frituur Unikamp in Aarschot is meer dan een frietkot dat u enkel de standaard snacks aanbiedt. Het frituur te Aarschot verwent u graag met heerlijk huisbereid . Je kan hier nu ook online jouw frieten bestellen bij Frituur De Markt in Oudenaarde: frituurdemarktoudenaarde.


Met een ruime selectie huis -bereide burgers en verzorgde snacks vindt iedereen van jong tot oud zijn gading. Een topproduct voor elke frituur. Frituur Rombout in Mechelen verlekkert u iedere dag met heerlijke frieten, belegde broodjes en andere gerechten.


Kom het snel ontdekken in het frietkot. Een leuke mobiele frituur voor jouw feest, hiervoor kan je terecht bij mobiele frituur antwerpen heerlijke goudgele frietjes a volonté. Snackske catering service voor events. Frituurwagen, hambuger- en hotdogwagen, pizza- en pastawagen, pannenkoeken-, wafel- of ijswagen huren?


Bij levering aan huis geldt een minimum bestelbedrag van € 100. Tienen doet u met plezier bij Frituur Davy. Frituur De Frietist is uw frietkot , Belgische frietcultuur te Kortenberg met levering aan huis. Ook in Antwerpen kan je zon . Mobile frituur Pro-frit op uw feestje, Babyborrel, trouw of.


Wij zorgen voor vriendelijke bediening, Lekker eten, en voldane gasten! Laat u verrassen door onze in huis bereide gerechten met dagverse ingrediënten. Verras uw gasten met het mobiel frietkraam van Friet on Tour. U kan er heerlijk smullen van kraakverse frietjes, overheerlijke snacks en in huis bereide .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts