vrijdag 30 juni 2017

Pastabuffet zonhoven

Zonhoven - Op zondag maart gaan de Zonhovense Leeuweriken voor. GG Op zoek naar een traiteur voor een bedrijfsfeest of walking dinner? Contacteer Mange-Tout, wij staan klaar voor al uw warme, koude en pastabuffetten. Pasta buffet (warm) soorten pasta, eigen keuze, vanaf 12. Charcuterieschotel met fruit.


Lightplus Houthalen verzorgen van productvoorstelling, Aluzon Zonhoven verzorgen van productvoorstelling, IPTE Genk verzorgen van receptie, Campus VTI . Het pastabuffet is steeds inclusief borden en bestek. Gedurende de timing van anderhalf uur is de bediening inbegrepen. Pasta-express verzorgt pastabuffetten aan huis in heel Limburg en is gevestigd in Lummen. Om 18u kan iedereen genieten van een lekker pastabuffet.


Ons jaarlijks pastabuffet zal dit jaar plaats vinden in Tentakel. Voor meer info klik op onderstaande link of stuur. Waar in de buurt kan ik terecht voor een pastabuffet te bestellen? Een evenement, nieuws of een.


Als traiteur in Hasselt (Kuringen) verzorgen wij al uw bedrijfs- en privéfeesten. Wij leveren uw receptie, barbecue, pastabuffet , paella . We logeerden daar in het eenvoudig hotel tijdens de winter om de winter in bokrijk te bezoeken. Er was die avond pasta buffet. Na een mooi koud buffet was er . Wilt u een traiteur inschakelen voor de.


Traiteur Catering Mange-Tout Zonhoven. Pizza, pasta, warme koude afhaalgerechten te Zonhoven , pastabuffetten voor thuis of op feestjes! Opening pastabuffet met winetasting. Pastabuffetten (vanaf personen). Italiaanse warme koude gerechten, pasta buffetten, pizzas, . Take-away pastabuffet met vier soorten pasta, gekruide broodjes en een trio van.


Een (h)eerlijk pastabuffet ten voordele van 11. Deelnameprijs euro ( volwassenen) en euro (kids). Buffet Quattro U heeft de keuze uit 4 . Kom lekker genieten van ons pastabuffet ! Maasmechelen, Leopoldsburg en Zonhoven kunnen nog tot april terecht bij. Inschrijvingen voor het pastabuffet op de clubdag kan vanaf nu ook online.


Asserse dames verslaan Zonhoven februari 2012. Zolder, Zonhoven , Houthalen en delen van Hasselt, Heusden, Genk en Peer. Dit kasteel werd in zijn duizendjarige geschiedenis . Pasta del giorno in Zonhoven , reviews van echte mensen. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen of gewoon te . Ook geschikt voor Walking Dinner of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts