maandag 26 december 2016

Cafetière bialetti electrique

Om uw dag compleet te maken bij Bommel Partycentrum zijn er verschillende receptiehapjes , drankjes en nog meer. Diverse hapjes en drankjes: . U wilt de catering voor uw receptie regelen? Bij Hapjesaanhuis bestelt u eenvoudig en snel: van hapjes tot complete partycatering.


Amuse hapjes met Hollandse garnalen, verse dille en cocktail saus wrap met beenham en honingmosterd saus toast met file american haring op roggebrood en . Naar gelang uw wens kunnen wij receptiehapjes voorzien in een walking-dinner formule.

Prijzen voor receptiehapjes zijn op aanvraag en worden verwerkt in . Een gezellig of leuk trouwfeest, verjaardagsfeest, communie of receptie zonder receptiehapjes te Merksem? Het is bijna als een café zonder bier. Commande en ligne Meetings Koude receptiehapjes (min. personen) : Mozzarella-spiesje (heerlijk zomers), frikadellen met kriekjes, koude groenten met . Koude en warme hapjes, cava, witte en rode wijn, frisdrank, fruitsap, pilsbier en water. Een receptie kan besteld worden vanaf 15 . Traiteur en cateraar Binst biedt u een ruim assortiment aan receptiehapjes.


Organiseer recepties en andere evenementen in samenwerking met Traiteur Binst.

Glaasje met Hammousse, € 40. Lepeltje Gerookte Zalm, € 90. Tartaar van verse zalm, € 10. Laatst kreeg ik hapjes, op een receptie. Smakelijke hapjes, daar niet van.


Maar ze hadden niets te maken met de klassieke borrelhapjes: een . Turks brood met aioli en tappenade (4-pers). Het ziet er altijd gezellig uit als de gasten. Huis gemaakte toastjes belegd met : Roosjes gerookte zalm. In ruitjes gesneden paling en . Bekijk het bord receptie hapjes van Dany Dirckx op Pinterest. Meer ideeën over Foo Eat clean recipes en Healthy cooking recipes.


Uiteraard kan u ook uw receptiehapjes per stuk kiezen en zelf je dranken kiezen. Hapjes zijn de ideale smaakmakers om een feestje te beginnen. Post a Comment Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Een volledig overzicht met bijgewerkte prijzen vindt u in onze . Onderstaande receptiehapjes worden met zorg bereid en geselecteerd.

Ze zijn bij uitstek geschikt voor recepties, feesten, aperitiefjes . Onze Celebrations formule biedt een assortiment feestelijke receptiehapjes voor elke gelegenheid. Op het speelplein zijn er heel wat speciale momentjes waarbij een receptie met lekkere hapjes noodzakelijk is. Haal de obers boven, stof uw beste maitre de . Levering kant en klaar op schaal voor bedrijven horeca en catering. Receptiehapjes , levering van luxe amuses, hapjes en finger food.


Tabbouleh met peterselie en . Neemt u even een kijkje tussen de receptiehapjes in de webwinkel, de hapjes worden steeds afgeleverd zoals u ze ziet op de foto's. Uw receptie: hapjes en amuses. Voor extra informatie neemt . Een evenement, nieuws of een activiteitenkalender?


Toastje met hammousse en preischeuten. Kaasprikker, € per stuk. Worstprikker, € per stuk. Toast met diverse salades, € per stuk. Paté op toast, € per stuk. Filet americain op toast, € 0 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts