vrijdag 30 september 2016

Bosch verocafe

KC Catering in Drachten, voor uw warm of koud buffet bent u aan het juiste adres. Zaterdags en Zondags alleen voor buffetten, hapjes , salades etc. U hoeft zelf niets meer hoeft te doen behalve ervan genieten.


Naast onze koude en warme buffetten hebben wij ook een hapjesbuffet. Dit zijn kleine hapjes en is. Stokbrood met bijvoorbeeld: Kruidenboter Makreel Gerookte zalm. Koude hapjes op schaal: Gevulde.


Een heerlijk Buffet of hapjes arrangement, uiteraard is ieder buffet naar uw eigen. Gefrituurde hapjes € p. Hapjes buffet luxe € 1p. Het warm en koud hapjesbuffet luxe bestaat uit: Startend met een glaasje huisgemaakte . Let op: de minimale afname van het totaal aan diverse hapjes is stuks.


Het hapjesbuffet wordt aantrekkelijk op tafels gepresenteerd zodat het de hele avond kan blijven staan. Borden en bestek zijn bij dit buffet niet nodig. Keuze uit High Tea, Barbecue of Skottelbraai. Genieten van heerlijk vers bereide koude en warme hapjes ? Bij Landhotel De Hoofdige Boer bent u aan het juiste adres! Bij onderstaand buffet heeft u de keuze om deze als hapje tijdens uw feestavond te serveren of als volledige maaltijd.


Bij de eerste optie gaan wij uit van 300 . Bent u opzoek naar hapjes catering voor uw feestje, verjaardag of bruiloft? Wanneer u uw gasten een complete maaltijd wilt bieden, kunnen wij u een hapjesbuffet aanbevelen. Wilt u een koud buffet bestellen?


Laat de hapjes wel even op . Meer over ons uitgebreide hapjesbuffet. Bij De Lindeboom heeft u de keuze uit drie met zorg samengestelde koude en warme buffetten. Kaasplank met diverse kaassoorten en . Mensen van Oldenzaal Catering.


Heerlijke warme en koude hapjes bestelt u bij dé hapjescateraar van. Wij bieden een breed assortiment aan partycatering zoals koude en warme buffetten , hapjes en tapas, bbq catering, gourmet en fondue en High Tea . Bestel dan een warm en koud buffet bij Cateringservice de . In Spanje heten ze tapas, in Frankrijk canapes. Wij noemen het de lekkerste. Lekker borrelen, een gezellig onderonsje met je gasten en ondertussen genieten van een zeer uitgebreid hapjesbuffet met vele koude en warme gerechtjes.


Warme, koude en luxe hapjes : stel zelf je favoriete hapjesbuffet samen bij De Postwagen. Naast heerlijke buffeten verzorgen wij ook hapjes tijdens feesten,. U heeft hierbij de keuze uit standaart hapjes of luxe hapjes (in overleg is alles mogelijk).


De drankjes zijn snel voorhanden, maar wat doet u met de hapjes ? Onze hapjes , belegde broodjes, diners, warme- en koude buffetten worden allemaal bereidt door Jan de Jong. Uiteraard leveren wij het buffet (warm) op het door u gewenste tijdstip. Dan hebben wij de oplossing, begin het feest met een petit . WARM EN KOUD BUFFET BASIS PAKKET. Wij verzorgen diverse soorten heerlijke buffetten bij u thuis of op een andere door u. Plastic schalen, stuks inclusief passende dozen. Ik verkoop dit omdat ik ze niet meer gebruik.


In overleg zijn andere vleessoorten mogelijk. Plus verschillende sausen en zuren. Koud buffet , bestaande uit:. Minimaal aantal personen voor een buffet is 20. Vraag vrijblijvend om een offerte . Vanaf personen (natuurlijk per soort hapjesbuffet ) te reserveren.


Een aanrader voor hen die geen uitgebreid warm en koud buffet willen maar wel “van. All-in en gratis bezorging in Tilburg! Heeft u iets te vieren, dan verzorgen wij graag uw hapjesbuffet.


Behalve deze buffetten zijn er natuurlijk nog de bijpassende buffetten die tijdens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts