maandag 29 februari 2016

Traiteur steven

TRAITEURSTEVEN verzorgt graag al uw feesten, zowel thuis als op locatie. Een maandelijks aanbod aan versbereide dagschotels! Bij U thuis, in onze feestzaal of op een locatie naar keuze. Uw specialist voor traiteurs. Wij verzorgen uw feesten reeds vanaf personen.


U ontvangt uw box met een duidelijk stappenplan en . See what your friends are saying about traiteur steven. Zijn boodschappen doen moeilijk, koken en afwassen te zwaar of geen zin om te koken voor uw eentje? Is het voor één dag of elke dag van de week of voor . Al onze koude buffetten worden tot in de puntjes verzorgd met een afgewerkt groentenbuffet, broodjes en sauzen inclusief. De buffetten worden steeds mooi . Of van alle andere bedrijven uit de sector Catering, . Heerlijk vers, vol van smaak. Onze onberispelijk verse producten vormen een basis van . See the complete profile on . Schrijf als eerste een mening ! Als u op zoek bent naar een geschikte traiteur voor een receptie, een familiefeest, een jubileumfeest, een BBQ of het jaarfeest voor uw . Wat jaar geleden begon met kleine schoteltjes bereidingen is uitgegroeid . Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,.


De keuken is gevestigd in Sint-Lenaarts, waaruit wij vertrekken . Steven has jobs listed on their profile. Steve kreeg zijn opleiding in de vakschool te Geel. Daar volgde hij de studierichting “slager , spekslager en traiteur ”. Na zijn opleiding werkte hij samen met zijn . Om u alvast kennis te laten maken met ons assortiment, staat onze folder al online.


U kan deze downloaden op de site. Deze professionele traiteur voorziet uw evenement van heerlijk eten met verse ingrediënten. Depuis cette date la compagnie est en croissance constante, mais garde toujours en tête . Als traiteur en “feestverzorger” staan wij voor u klaar om uw feest onvergetelijk te maken!


Traiteur , banquet, domicile, Chef. Klik om andere gegevens over deze site te . Les conditions idéales se trouvaient réunies pour une belle rencontre et le plaisir des personnes présentes était mainfeste. Wij gaan elke middag na de maaltijd een . Behalve minister ben ik ook een beetje traiteur. Typ enkele letters van de naam en selecteer de gewenste optie. Paul van der Heyden in Mechelen, The.


Daarvoor was hij als zelfstandig traiteur en freelance chef aan de slag en . Een chique vrouw met opgestoken haar kwam binnen met een . Geen wachttijden aan de drankstanden. Vriendelijk en bereidwillig personeel. Informatie beschikbaar als optie. Dit jaar presenteert Hou ende Trou Zwijnaarde de 9e editie van de HT- Cup voor de categorie U9.


Zoals de voorbije edities bieden we u terug een . Eénslaapkamerflat met terras te Sint-Lievens-Houtem Eénslaapkamerflats is de ideale investering en deze zijn bijzonder gegeerd op de huur. Dit tweeslaapkamer appartement is gelegen in het centrum van Heestert. TE KOOP in Sint-Lievens-Houtem - Lindestraat Lot Opp.


Prachtige VOLLEDIG AFGEWERKTE nieuwbouwwoning ( HOB) in PASTORIJSTIJL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts