maandag 22 juni 2015

Bauknecht diepvriezer

Op deze pagina vind je een overzicht van goede vrieskasten van dit merk. Je kunt de verschillende modellen. Het merk staat vooraan als het gaat om energiezuinige en energiebesparende . Do you know what diepvriezers are you looking for? Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Er ontbreekt schuif welke stuk was. Van de andere schuif ontbreekt het doorzichtige deel. Zelf afhalen of snelle levering! Wij bieden u een assortiment van meer dan miljoen serviceonderdelen en accessoires op het gebied van BAUKNECHT diepvriezer bruin- en witgoe . Kastontwerp: Vrijstaan Soort: Staand. Nettocapaciteit vriezer: 3l, Bewaartijd bij stroomuitval: uur, Geluidsniveau: dB, . Onze vriezer is ongeveer jaar oud en heeft ons gedurende die tijd - behoudens wat elektronische problemen - niet in de steek gelaten.


Levertijd: Snel leverbaar (Levering op afspraak). De diepvriezer is, net zoals de koelkast, onmisbaar in elke keuken. U bent van harte welkom voor meer informatie.


Schade: lichte transportschade waaronder afgebroken hadvat. Huishoudtoestellen (Elektrische) - Kleinh. Alleen originele bauknecht Nederland modellen - jaar fabrieksgarantie en. Breedte verpakt apparaat ( mm) 640.


Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Te koop bauknecht diepvriezer met lades. Bekijk alle advertenties van Jos Aarts . Bij het uitzoeken van een vriezer heb je de keuze uit verschillende diepvries modellen.


Een kastmodel diepvriezer heeft bijvoorbeeld een langwerpige vorm. Mooi vormgegeven, praktisch in gebruik én . Dan heeft u waarschijnlijk een onderdeel nodig. Bauknecht Droogkast TK PRIME 75ABW. En uiteraard: de weg kennen in je koelkast en diepvriezer ”, zegt Oliver.


En is beschikbaar van 26/10/tot . Een A++ diepvriezer verbruikt tot minder energie dan een apparaat uit de A- klasse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts