woensdag 27 mei 2015

Afwasser gezocht

Als afwasser zorg je voor het afwassen en gereedmaken (voor gebruik) van serviesgoed en bestek. Vive la Vie is een jong en ambitieus bedrijf, met een gezellig team! Ben je een aanpakker en heb je zin in een leuk team te.


Afwasser vacatures beschikbaar op Indeed. Nog op zoek is naar een bijbaantje?

Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de branche Horeca als afwasser. Personeel gezocht : Nationalevacaturebank. Bekijk nu banen via Uitzendbureau. Ben jij op zoek naar afwasser vacatures?


In de regio Utrecht verzorgt onze opdrachtgever Albron de lekkerste lunches in dive. Heb jij ervaring met werken in de spoelkeuken en ben jij tot en met augustus uur per week .

Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Als afwasser werk je onder de verantwoordelijkheid van de (ploeg) verantwoordelijke spoelkeuken, de keukenverantwoordelijke (keukenchef) of . België en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare . Verschillende openstaande vacatures voor bediening, keuken en . Boven jaar redelijk zwaar werk.


Restaurant De Zwaan Markt. Zoek je een leuke bijbaan in de horeca? Het liefst in je eigen wijk? Bij Griftpark zoeken we afwassers. Je komt te werken in ons prachtige restaurant midden in . KortoWil je het gezellige team van.


FORUM JOBS WAREGEM in WAREGEM. See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. PT - vaste namiddag - 14u - 19u.

Word jij onze nieuwe afwasser? Heb jij interese in een biijbaantje en ben je jaar of ouder. Wij zijn op zoek naar hulp in de afwas!


Beschrijving Jobstudent gezocht voor afwassen en het afruimen van tafels en . De Twentsche Foodhal is op zoek naar jou! Bij de Twentsche Foodhal kom je onvervalst lekker eten en drinken, zonder poeha. Recolo Hospitality heeft diverse vacatures als afwasser in restaurants en hotels in Amsterdam. Sollciteer direct online op onze afwasser.


Eetcafé Lieve Lente zoekt voor het seizoen weer afwassers voor diverse dagen, vanaf jaar. Vind jij het leuk om fysiek werk te doen én snel resultaat te zien van je werk? Ga dan aan de slag als afwasser in Tilburg bij Theaters Tilburg!


Uw zoektocht naar een baan begint hier. Avondwerk en weekendwerk mogen geen probleem zijn. Wij zoeken voor 4-dagen per week een afwasser tijdens Augustus. Dan zijn wij op zoek naar jou!


Minimaal een dagdeel per week, meer mag. De beste jobadvertenties in Trovit. Voor onze restaurants zoeken we . Film, theater, dans, muziek en debat beleef je in LUX.


Schoonmaker- afwasser gezocht. Hieronder valt bij ons ook het maken van sapjes en . Barst jij van de energie en word je blij van het spelen met water? Zoals jullie allemaal weten is het veld seizoen weer begonnen.


Afgelopen vrijdag was alweer de eerste gezamenlijke training. Ben je jaar of ouder en tenminste dag in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts