woensdag 25 februari 2015

Magimix mini

Niet zo gek, want deze mixsapjes zijn niet alleen heel lekker, maar ook heel gezond en snel te maken. De honeydew meloen , oftewel de gele honingmeloen. Vandaag een super zoete maar verfrissende honeydew meloen smoothie ! Spinazie banaan meloen smoothie.


De meloen was meer deze kleur. De smoothie wordt gemaakt met meloen , ananas en ananas .

Het is weer tijd voor een smoothie! Heel simpel, hoe kan het ook anders, maar wel heel lekker! Maak een smoothie of een sapje met deze Cantaloupe meloen smoothie. Ik maakte deze frisse en licht zoete smoothie met perzik en meloen.


Ik voegde wat kokosmelk toe voor een beetje extra romigheid en een . Een lekker licht en gezond recept voor een smoothie. Met deze tropische, friszoete smoothie haal je de zon in huis. Dit superfood recept met passievrucht poeder en lucuma is heerlijk en zo gemaakt.


GALIA MELOEN SMOOTHIE MET BANAAN EN AVOCADO!

Ben je ook benieuwd welke hulpmiddelen. Bleekselderij heeft een typische smaak en je zult hem misschien niet snel door een smoothie heen doen. Maar deze aftakking van selderij is een ware . Deze smoothie is ontzettend lekker!


Maar natuurlijk ook super gezond en zo gemaakt. Schil het stuk meloen en verwijder de zaadjes. Zomerse smoothie met aardbeien - meloen - yoghurt. Anders, Drankje, personen, Hollands. Doe het vruchtvlees van de meloen en de . Deze meloen smoothie is fris en vol tegelijk!


Fris dankzij de meloen en kokoswater en vol dankzij de romige smaak van banaan. Lekker als toetje, ontbijt of tussendoor. Je hebt alleen yoghurt, meloen en wat blaadjes munt nodig!


Dan de smoothie overdoen in twee á vier . Galia meloen , banaan en kiwi toevoegen en het geheel tot een stevige, gladde massa pureren. Een voedzame smoothie met vers fruit! Dit is een heerlijke gezonde en verkoelende zomer smoothie met ingrediënten die je misschien allemaal al wel in huis hebt! Was de aardbeien en haal de kroontjes er vanaf.


Schil de meloen en snij deze in grote blokjes.

Doe alles in de Blender en pureer tot een glade vloeistof is . Verwijder de groene kroon van de aardbei. Snijd de bananen in stukken. U kunt ook enkele blaadjes munt toevoegen, waarvan het aroma zeer goed met aardbei en meloen combineert, wanneer u de bereiding in de koelkast laat . Genieten jullie ook zo van dit mooie weer? Om genoeg te drinken met deze dagen, heb ik een heerlijk . Deze groene smoothie is daarnaast ook stressverlagend.


Meloen komkommer smoothie met munt. Er zit een halve galia meloen in en deze meloen bevat het antioxidant superoxide . Het leek ons leuk om eens een smoothie zonder yoghurt te maken. Is de smoothie te dik voeg dan nog wat water toe en meng goed in de blender. Sinds ik vegan ben gaan eten vervang ik mijn yoghurt vaak voor een meloen smoothie bowl tijdens het ontbijt gemaakt met vers fruit en . Deze heerlijke smoothie levert heel veel vitaminen en mineralen op. Was de frambozen en schil de meloen , de sinaasappels en de banaan.


Smoothie met meloen en Onze Trots kwark. De parten meloen ruim schillen. Het vruchtvlees in blokjes snijden. De limoen of citroen uitpersen. Meng het fruit met de lactosevrije yoghurt en de honing in de blender voor een romige smoothie.


Breng het water aan de kook met de suiker. Laat koken tot de suiker opgelost is. Neem de siroop van het vuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts